Miten valita Teille sopivin työajanseuranta ratkaisu?

Alla eriteltynä kolme (3) pakettiratkaisua helppoon työajanseurantaan.

Vaihtoehdot 1. ja 2. ovat PC:lle asennettavia ohjelmia joissa ei ole kiinteitä kuluja näihin valitaan sopiva kiinteä leimauslaite.

Numeroa 2. PRO ohjelmaa suosittelemme heille joilla on käytössä palkkalisiä kuten 50%, 100% ja ilta-, yö- ja viikonloppulisät.

Vaihtoehto 3. on uusi Time Access. Time Access ratkaisussa on kiinteä leimauslaite ERI8 leimauslaite ja selainpohjainen ohjelma. Tähän on lisäksi ilmainen android /IOS sovellus työntekijälle hän voi seurata omia leimauksia ja omia tuntisaldoja.

1.  Timeguard Basic Plus ohjelmat videoesittely tässä:

Timeguard on yksinkertaisin ja edullisin kiinteä työajanseuranta ratkaisu jos haluat pääosin seurata työaikoja ja pitää lakisääteistä työaikakirjanpitoa. Työaikakirjanpito ohjelmaan voi yhdistää ERI7 ( numerokoodi ja sormenjälki tunnistus ) tai ERI8 RFID tägillä toimivaa leimauslaitetta.

 

Tuotepaketti verkkokaupassa: Timeguard Basic ohjelma + leimauslaite

2. Timeguard PRO ohjelma johon soveltuu ERI8 leimauslaite (RFID,sormenjälki ja numerokoodi )

PRO ohjelmassa on ns. TES-tulkinta eli asetusten perusteella ohjelma laskee ja erittelee yleisimmät palkkalisät! Asetukset tehdään henkilötasolla! Yleisimmät palkkalisät ja laskenta automaattisesti henkilökunnan leimausten perusteella!

Videoesittely tässä:

Tuotepaketti verkkokaupassa: Timeguard PRO ohjelma + ERI8 leimauslaite ( RFID, Sormenjälki, numerokoodi)

3. Time Access – Leimauslaite +mobiili ja verkkoselain työajanseuranta

Time Access ratkaisussa on kiinteä leimauslaite ERI8 leimauslaite ja selainpohjainen ohjelma. Tähän on lisäksi ilmainen android /IOS sovellus työntekijälle hän voi seurata omia leimauksia ja omia tuntisaldoja.

Tiedustelut soita: +358 46 566 9621

Tai täytä lomake: Tarjouspyyntö

Samankaltaiset artikkelit