Työajanseuranta – Meidän tarina rehellisesti

Yrittämiseen syntyy

Olemme sarjayrittäjiä, vuosien saatossa on ymmärtänyt että jotenkin tähän syntyy. Jos taloudellisesti laskee niin eihän tässä aina ole järkeä. Varsinkaan kun suurin into on ollut tuoda markkinoille kilpailijoita edullisempia ja parempia teknisen alan ratkaisuja. Näin pohjalaisittain, rima korkealle ja sitten vasta miettimään toteutusta.

Tällä konseptilla perustettiin myös Suomen Teollisuusvaaka Oy, vuonna 2012. Yritystä omistaa nyt Hannu Räisänen, hieno pohjoisen mies.

Samalla konseptilla lähdettiin liikkeelle 2014 kun kehitettiin Parcelcube logistiikkavaaka; ettei voi olla järkeä että vaikka vaaka mittaa myös paketin tilavuus sen pitäisi maksaa tuhansia. Hullun lailla tehtiin töitä ja paljon oli unettomia öitä kun alettiin auraamaan tietä maailmalle. Tänä päivänä Parcelcuben logistiikkavaakoja valmistetaan Pietarsaaressa ja myydään puoleen kilpailijoiden alkuperäisestä hinnasta ympäri maailman.

Lähtökohtana asiakkaan kukkaro ja etu

Työaikaseuranta.fi liiketoiminta on noudattanut samaa kaavaa, lähtökohtana oli asiakkaan eli yrittäjän kukkaro, ei oma kukkaro. Haluttiin tehdä helppo ja yksinkertainen työajanseuranta ratkaisu joka helpottaa PK-yrittäjän arkea.

Ikuinen ongelma paperi tuntilistat

Meillä oli yrityksessä sama ongelma kuten niin monella yrittäjäveljellä ja -siskolla! Joka kuukauden viimeinen päivä kun tuntilaput piti toimittaa, kaverit raapustivat kiireellä muutamassa minuutissa kaikki edellisen kuukauden tunnit. Tuloksena oli miltei aina täydelliset 8 tuntia joka päivälle, jollei ollut ylityötä tietenkin!

Tämän lisäksi piti hienotunteisesti ohimennen kysyä että mihinkö aikaan oli mahtanut kaverit tulla jos ei itse ollut aamulla sattunut olemaan paikan päällä! Silloin ymmärsi että nyt tähän pitää saada muutos ei tässä ole järkeä.

Vuonna 2016 alkoi kehitys

Vuonna 2016, ryhdyimme tuumasta toimeen, kerättiin yrittäjiltä tietoa millainen se PK yrittäjän työajanseuranta pitäisi olla. Haluttiin luoda edullinen helppokäyttöinen työajanseuranta paketti ratkaisu; sisältäen työajanseurantaohjelman ja kiinteän leimauslaitteen.

Työajanseuranta ohjelman edellytyksen oli ettei vuoroja tarvitse lisätä ohjelman pitäisi leimausten perusteella laskea ja eritellä 50% ja 100%:set tunnit ja yleisimmät lisät kuten iltalisä, yölisä ja lauantailisä.

Taistelun kautta voittoon

Aikaa meni pari vuotta ja haasteita oli ennen kuin ohjelmat ja laskenta saatiin niin toimintavarmaksi kuin sen pitää olla. Tänä päivänä ohjelma on toimintavarma, laskenta moottori joka on ohjelman ja työajanseurannan ydin on ollut käytössä 2018 keväästä lähtien.

Timeguard työajanseuranta ratkaisuja myyty + 100 000€:n edestä

Timeguard järjestelmiä on myyty tähän päivään mennessä yli 100 000€:n edestä ja monessa yrityksessä paperi tuntilaput on jäänyt historiaan Timeguard ratkaisun ansiosta. Tästä olemme ylpeitä, rahaa arvokkaampaa on että työajanseuranta ratkaisumme helpottavat yrittäjien arkea.

Paras palkka on että sinullakin jää enemmän aikaa tärkemmille asioille!

Älä epäröi ota yhteyttä meihin!