Työajanseuranta & työaikakirjanpito ohjelmisto Timeguard PRO

399.00

Työajanseuranta ja työaikakirjanpito helposti ja automaattisesti. Ohjelma huomioi ja erittelee automaattisesti kaikki Suomessa yleisesti Suomessa käytettävät lisät kuten vuorokausi-, viikkoylityö, arkipyhälisä, Kiky-sopimus, lyhennysvapaa ( pekkanen ) jne.

Miksi valita meidät?

 • Oikein-merkki Tyytyväisyystakuu
 • Oikein-merkki Aina edulliset hinnat
 • Oikein-merkki Tuotetuki whatsapin kautta klo 9-19
 • Oikein-merkki Tiedot tallessa ja turvassa 24/7

Kuvaus

Työajanseuranta ja työaikakirjanpito tehokkaasti ilman ylläpito- ja kk-kuluja Timeguard PRO:lla

PRO -työajanseurantaohjelmiston avulla työajanseuranta ja työaikakirjanpito on helppoa ja tehokasta. Palkanlaskenta saa työntekijäkohtaisesti ja automaattisesti sekä tarkasti eriteltynä yleisimmät Suomessa käytettävät palkkalisät.

Työajanseuranta ja työntekijän tila reaaliajassa

Reaaliaikaisen tiedonsiirron lisäksi näet käyttäjälistasta suoraan työntekijän tilan (vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne.). Video toiminnosta tässä: https://vimeo.com/243419885

Käyttäjäystävällinen

Tiedot siirtyvät reaaliajassa, leimauksia voi helposti muokata ja lisätä myös ohjelmaan.

EI vaadi vuorosuunnittelua, eikä ole kiinteitä kuluja!

Automaattinen ohjelmistopäivitys napin painalluksella, uusin ohjelmistoversio ilman lisäkuluja.

Videoesittely tässä:

 

PRO -ohjelma on Suomessa suunniteltu ja pääosin Pk-yrityksille tarkoitettu työajanseurantaohjelma, joka ei vaadi hirveän yksityiskohtaisten vuorojen lisäämistä toimiakseen, kuten muut ohjelmat.

Ilta-, yö- ja lauantailisät aktivoidaan henkilötasolla ja alkamis- ja loppumisaika asetetaan itse työehtosopimuksen mukaisesti.

Asetat helposti muutamat asetukset (tauot, palkkalisät ym.) henkilötasolla niin kuukausipalkkaiselle työntekijälle, tuntityöntekijälle kuin iltatyöntekijälle sopiviksi.

PRO -työajanseurantaohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta!

Helppous on valttia

Automatisoitu työajanseuranta on sekä työnantajan että työntekijän etu, työntekijän ei tarvitse itse kirjata tunteja manuaalisesti, vaan sormenjälkileimaus riittää. Esimiehet ja palkanhallinto saavat suoraan automaattisesti tarkat työajat ja lisät valmiiksi eriteltyinä.

Aika on rahaa – säästöt +10 000 € / vuosi

Tuntien pyöristäminen tapahtuu usein tahtomatta. Jos 20 hengen yrityksessä pyöristetään puolikin tuntia per henkilö per viikko, tämä maksaa yritykselle +10 000 € vuodessa!

Lisät ja liukuva työaika

ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua ja työaikakirjanpitoa varten. Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta.

ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä, USB:llä tai Wi-Fi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät PRO -työajanseuranta- ja työaikakirjanpito-ohjelmaan.

ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

PRO – helppoa ja tehokasta työaikakirjanpitoa

Automaattisesti lasketut lisät:

 • 50 % / 100 % vuorokausi- ja viikkoylityöt
 • Ilta- ja yölisät
 • 100 % arkipyhälisät
 • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”)
 • 100 % sunnuntailisät ja lauantailisät

Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA -työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

Palvelinasennus (monikäyttö) työajanseurantaohjelmalle

Työajanseurantaohjelman voi asentaa myös palvelimelle, jolloin pääkäyttäjiä voi olla useampia. Ohjelman tietokanta asennetaan palvelimelle, joka voi olla yrityksen oma palvelin, jonka jälkeen ERI AIKA -ohjelma asennetaan pääkäyttäjien koneelle.

Tulostus (Excel, pdf, html, .csv)

Työajanseurantaohjelmistolle on erilaisia tulostusmuotoja. Ohjelmasta voi tulostaa myös työntekijäkohtaiset leimaukset ja raportit sekä palkanlaskentaa varten eritellyn listan, jonka voi helposti ladata yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin.

Tulostus

 • Henkilökohtaiset tuntiraportit
 • Henkilökohtaiset leimaukset
 • Koontitulostus, kaikkien työntekijöiden raportit

Vuorotyö

PRO -ohjelmalla myös vuorotyö on mahdollista ja lisäksi voidaan säätää alkamis- ja loppumisaika ilta- ja yölisälle.