Työajanseuranta & työaikakirjanpito ohjelmisto ERI AIKA PRO 1.0.10

399.00

Työajanseuranta ja työaikakirjanpito helposti ja automaattisesti. Ohjelma huomioi ja erittelee automaattisesti kaikki Suomessa yleisesti Suomessa käytettävät lisät kuten vuorokausi-, viikkoylityö, arkipyhälisä, Kiky-sopimus, lyhennysvapaa ( pekkanen ) jne.

Kuvaus

Työajanseuranta ja työaikakirjanpito tehokkaasti ilman ylläpito ja kk-kuluja ERI AIKA PRO:lla

ERI AIKA PRO työajanseuranta ohjelmiston avulla työajanseuranta ja työaikakirjanpito on helppoa ja tehokasta. Palkanlaskenta saa työntekijäkohtaisesti ja automaattisesti, tarkasti eriteltynä yleisimmät Suomessa käytettävät palkkalisät.

TYÖAJANSEURANTA JA TYÖNTEKIJÄN TILA REAALIAJASSA

Reaaliaikainen tiedonsiirto lisäksi käyttäjälistasta näet suoraan työntekijän tilan ( vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne. ) video toiminnosta tässä: https://vimeo.com/243419885

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN

Tiedot siirtyvät reaaliajassa, leimauksia voi helposti muokata ja lisätä myös ohjelmaan.

EI vaadi vuorosuunnittelua, eikä ole kiinteitä kuluja!

Automaattinen ohjelmistopäivitys napin painalluksella uusin ohjelmistoversio ilman lisäkuluja 🙂

ERI AIKA PRO 1.0.10 ohjelman tuoteesittely tästä: https://www.youtube.com/watch?v=I7O43KUNcKA&t=75s

ERI AIKA PRO ohjelma on Suomesssa suunniteltu pääosin PK yrityksille tarkoitettu työajanseuranta ohjelma joka ei kuten muut ohjelmat vaadi hirveän yksityiskohtaisten vuorojen lisäämistä toimiakseen.

Ilta-, yö- ja lauantailisät aktivoidaan henkilötasolla ja alkamis- ja loppumisaika asetetaan itse työehtosopimuksen mukaisesti.

Asetat helposti muutamat asetukset ( tauot, palkkalisät ym.) henkilötasolla niin kuukausipalkkaiselle, tuntityöntekijälle kuten iltatyöntekijälle sopiviksi.

ERI AIKA -työajanseurantaohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta!

Helppous on valttia

Automatisoitu työajanseuranta on sekä työnantajan että työntekijän etu, työntekijän ei tarvitse itse kirjata tunnit manuaalisesti sormenjälki leimaus riittää. Esimiehet ja palkanhallinto saa suoraan automaattisesti tarkat työajat ja lisät valmiiksi eritelytynä.

Aika on rahaa – säästöt +10 000€ / vuosi

Tuntien pyöristäminen tapahtuu usein tahtomatta, 20 hengen yrityksessä jos pyöristetään jo puoli tuntia per henkilö per viikko tämä maksaa yritykselle +10 000€ vuodessa!

Lisät ja liukuva työaika

ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua ja työaikakirjanpitoa varten. Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta.

ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä, USB:llä tai WiFi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät ERI AIKA PRO työajanseuranta ( työaikakirjanpito ) ohjelmaan.

ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

ERI AIKA PRO – helppoa ja tehokasta työaikakirjanpitoa

Automaattisesti lasketut lisät:

  • 50%/100% vuorokausi- ja viikkoylityöt
  • Ilta- ja yölisät
  • 100% arkipyhälisät
  • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”)
  • 100% sunnuntailisät ja lauantailisät

Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

 Palvelinasennus ( monikäyttö) työajanseuranta ohjelmalle

Työajanseuranta ohjelman voi asentaa myös palvelimelle jolloin pääkäyttäjiä voi olla useampia. Ohjelman tietokanta asennetaan palvelimelle joka voi olla yrityksen oma palvelin jonka jälkeen ERI AIKA ohjelma asennetaan pääkäyttäjien koneelle.

Tulostus ( excel, pdf, html, .csv )

Työajanseuranta ohjelmistolle on erilaisia tulostusmuotoja, ohjelmasta voi tulostaa myös työntekijä kohtaiset leimaukset ja raportit sekä palkanlaskentaa varten eritellyn listan jonka voi helposti ladata yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin.

Tulostus

  • Henkilökohtaiset tuntiraportit
  • Henkilökohtaiset leimaukset
  • Koonti tulostus kaikkien työntekijöiden raportit

Vuorotyö

ERI AIKA PRO ohjelmalla myös vuorotyö on mahdollista ja voidaan säätää myös alkamis- ja loppumisaika ilta- ja yölisälle.

 

Klikkaa linkkia ja pyydä DEMO TAI TARJOUS TÄNÄÄN