TimeAccess-työajanseurantapääte ja -ohjelma hankittiin kuntouttavan työtoiminnan läsnäoloseurannan tarpeisiin. Vaihdoimme vanhentuneen ja kankean ohjelman uuteen.Päädyimme valinnassamme Time Accessiin, koska ohjelman ja päätteen käyttö on helppoa sekä käyttökustannukset hyvin maltilliset. Käyttäjät kokivat TimeAccessin käytön yksinkertaisena ja selkeänä.

Pääkäyttäjälle ihmisten lisääminen ohjelmaan oli selkeää ja helppoa. Erityisenä plussana koin, että ohjelmaa oli helppo muokata meidän tarpeisiin ja palvelu oli loistavaa.

Hanna Keränen – Työjohtaja Sociaaliset palvelut
Helsingin Kaupunki

OnTime-työajanseurantasovellus hankittiin paperilla seurattavien työaikalistojen tilalle. Päädyimme valinnassamme OnTime-työajanseurantasovellukseen, koska ohjelman käyttöönotto ja käyttö on helppoa sekä käyttökustannukset hyvin maltilliset. Opastus ohjelman peruskäyttöön ja 30 päivän ilmaiskokeilu olivat hieno asia!

Mobiililaitteissa toimiva OnTime-työajanseurantajärjestelmä sopii mielestämme erinomaisesti liikkuvaan työhön ja projektityöhön. Raportit ovat selkeitä ja helpot tulostaa selainohjelmasta asiakaslaskutusta ja työaikakirjanpitoa varten. Tokihan jo uudet GDPR-säännökset edellyttävät todisteellista työaikakirjanpitoa. Paperilistat ovatkin jo historiaa ja lisäksi paperilistojen käsittelyssä ja täytössä menee hirvittävän paljon aikaa. Voin ehdottomasti suositella sekä OnTime-työajanseurantajärjestelmää ja OnTime Innovations Oy:n hyvää asiakaspalvelua.

Samu Pellikka Asiakkuuspäällikkö
Servitium Oy

Timeguard ohjelmalla työajanseuranta helpottui ja työnantajallakin on tarkka tieto työajan työylityksistä / alituksista.”Palvelu oli erinoimaista ja voimme lämpimästi suositella!

Vesa Pääkkönen – Tuotantopäällikkö
Karotek Oy

Otimme käyttöön ONTIME-TUOTANTO työajanseurantasovelluksen 2020. Sovellus on helppokäyttöinen, varmatoiminen ja hyvä järjestelmä työajanseurantaan sekä työaikaraportointiin niin projektien, asiakaslaskutuksen kuin työtuntien osalta.
Sovelluksen avulla voimme kellottaa eri työ- ja tuotantovaiheet. Ei enää täytettäviä paperisia tuntilistoja!  Joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua.

Jani Huovilainen – Toimitusjohtaja
Rei Kaluste Oy

Time Access työajanseurantajärjestelmän myötä meidän ei enää tarvitse manuaalisesti pitää kirjaa henkilöiden tulo- ja menoajoista. 10 pistettä palvelusta!

Tom Enlund
Pietarsaaren Kaupunki

Todella kärsivällistä palvelua / neuvontaa tälläiselle ihmiselle, joka ei ole niin näppärä teknisesti. Hyvin jaksettiin vastata kysymyksiini ja selittää asia useampaankin kertaan.

Sinna Lehtinen
Vihersisustus Oy

 

Samankaltaiset artikkelit