Työaikaseuranta.fi on 1.4.22 lähtien osa Enkel Ab Oy:tä. Uusi seitsemän omistajaa sisältävä omistuspohja  tuo turvaa ja resursseja panostaa omien tuotteiden sekä liiketoiminnan kehitykseen.

– Korona-aika on ollut haasteellinen, koska kellokorttilaitteiden saatavuus on vaihdellut todella rajusti. Uuden omistuspohjan ansiosta voimme kasvattaa varastoamme ja keskittyä pitkäjänteiseen kehitykseen, kertoo työaikaseuranta.fi-yrityksen myynnistä vastaava Kaj Östman.

Yrityksen oimitusjohtaja Saul Mäenpää jolla on vankka kokemus yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Yhtiön puheenjohtajana toimii Dan Snellman, jolla on myös vankka yrittäjäkokemus; hän on TecHeat Oy:n perustaja ja puheenjohtaja.

Yrityksen tavoitteena on pitää asiat yksinkertaisena, mikä tulee ilmi jo sen nimestä ( Enkel = ruotsiksi yksinkertainen ). Lisäksi tarkoituksena on auttaa etenkin mikro- ja pk-yrityksiä yksinkertaistamaan omat prosessinsa. Työajanseurantatuotteet myydään pääsääntöisesti pakettiratkaisuna, johon sisältyy esiasennus eli käyttäjät lisätään valmiiksi ohjelmaan ja kellokorttilaitteeseen ennen toimitusta; kun laite saapuu asiakkaalle, ei tarvitse kuin kytkeä virrat ja opastus laitteiden käyttöön suoritetaan etänä. Tarjoamme tyytyväisyystakuun, jotta ostaminen olisi helppoa

Enkel Ab koostuu tällä hetkellä yhdeksän hengen tiimistä. Yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluvat

  • Työajanseurantaohjelmat
  • Puhelinsovellustenohjelmointi
  • Web-ohjelmointi
  • Eeknisten ohjelmien ohjelmointi
  • Erilaiset markkinointipalvelut.

OnTime WorkTime -työajanseurantasovellus on suosittu ja uusia käyttäjiä tulee joka kuukausi. OnTime on myynnissä myös Ruotsissa; yhteistyökumppani John Fröberg Ab aloittaa kevään aikana tuotteen myynnin heidän omalla brändillään.

Enkel Ab toteuttaa myös web-ohjelmointia ja tuottaa erilaisia digitaalisia markkinointipalveluita. Asiakkaina on ollut yrityksiä kuten TecHeat Ab Oy, SJT Trade Oy, Peska Solutions,  Gårds Smak ja Reviva, joiden kanssa tehdään pitkäjänteistä yhteistyötä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *