Ale!

Työajanseurantajärjestelmä Timeguard PRO kellokortti+ohjelma 0€/kk

679.00849.00

PRO-työajanseurantajärjestelmä ( tuntikirjausjärjestelmä ) on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

Miksi valita meidät?

 • Oikein-merkki Tyytyväisyystakuu
 • Oikein-merkki Aina edulliset hinnat
 • Oikein-merkki Tuotetuki whatsapin kautta klo 9-19
 • Oikein-merkki Tiedot tallessa ja turvassa 24/7

Kuvaus

Timeguard PRO on Suomalainen työajanseurantajärjestelmä jota on myyty 5 vuotta ja yli 100t €:lla

Kellokorttilaite, työajanseurantaohjelma ja etäasennus kaikki samaassa paketissa! Järjestelmä on on helppo asentaa ja käyttää niin sinulle kuin työntekijöille

Timeguard-työajanseurantaohjelma on kätevä ja tehokas ohjelma työajanhallintaan ja työaikakirjanpitoon. Ei vaadi vuorosuunnittelua, ohjelmassa ei ole kiinteitä kuluja ja työajanlaskenta toimii sekunnin tarkkuudella!

Ohjelman etuna on että siinä ei ole kiinteitä kuluja ja se on erittäin luotettava. Ohjelma erittelee leimausten perusteella erilaiset palkkalisät. Timeguard-PRO on erityisesti valmistavien PK-yritysten suosima ratkaisu, ohjelma sopii erinomaisesti 1- ja 2-vuorotyötä tekeville yrityksille.

Reaaliaikainen tiedonsiirto ja työntekijän leimaukset ( tilakoodit)

Reaaliaikaisen tiedonsiirron lisäksi näet käyttäjälistasta suoraan työntekijän tilan (vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne.)

Asennat laitteen ja PC-ohjelman helposti joko itse tai avain käteen -periaatteella etäasennuksen IT-tukemme avulla.

Työajanseurantajärjestelmä paketti sisältää:

ERI-9-leimauslaite ( kellokortti )

ERI9-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla Wi-Fi-verkkoyhteydellä.

ERI9-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus, rfid ja kasvotunnitus. Leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID-avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön.

Tilamerkinnät kertovat sinulle, missä mennään

Laitteen tilakoodit (numeronäppäimet 1-4) kertovat sinulle, missä työntekijäsi milloinkin ovat. Leimauksen yhteydessä valittavat numerot auttavat hallintoa tietämään, kuka on sairaana, lomalla, lounastauolla tai muita yrityksen asioita hoitamassa.

Teknologia leimauslaitteen / kellokorttikoneen takana

ERI9-leimauslaitteen erityisominaisuutena on nopein kaupallisesti saatavilla oleva sormenjälkien tunnistusalgoritmi, jonka suuri erotuskyky sekä korkea kuvanlaatu takaavat optimaalisen sormenjäljen tunnistamisen sekunneissa. Tiedot esitetään selkeästi 2.8 tuuman kosketusnäytöllä.

TIMEGUARD PRO -työajanseurantajärjestelmä

PRO -työajanseuranta ohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta.

Lisät ja liukuva työaika

PRO -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua varten.
Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta. ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä tai Wi-Fi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti henkilöstöhallinnon PC-ohjelmaan.
ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

PRO työjanseuranta ohjelmisto– automaattisesti lasketut lisät:

 • 50 % / 100 % vuorokausi- ja viikkoylityöt
 • Ilta-, yö- ja lauantailisä
 • Arkipyhälisät
 • Sunnuntai 100 %
 • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”). Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA -työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

Miksi sormenjälkitunnistus on hyvä ratkaisu?

 • Aina valmiina leimaukseen
 • Sitä ei unohdeta, hukata tai varasteta
 • Toisen puolesta leimaus ei onnistu
 • Helppo muistaa – ei vaikeita salasanoja
 • Työaika alkaa sovitussa paikassa
 • Leimaus tapahtuu nopeasti muutamassa sekunnissa
 • Poikkeamat on helppo havaita

Katso referenssit täältä

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma sis. 20 RFID tagia, ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma + etäasennus ja koulutus