fbpx

Työajanseurantajärjestelmä (leimauslaite + PC ohjelma) Timeguard PRO RFID

821.001,092.00

PRO-PK-työajanseurantajärjestelmä ( tuntikirjausjärjestelmä ) on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

Poista

Työajanseurantajärjestelmä TIMEGUARD-PRO-RFID

Automatisoi työajanseuranta ja työaikakirjanpito ilman kk-kuluja!

Tarkka ja helppokäyttöinen työajanseuranta + reaaliaikainen tiedonsiirto Pk-yrityksen tarpeisiin, palkkalisät eriteltynä automaattisesti

ERI-PK-työajanseurantajärjestelmä ( tuntikirjausjärjestelmä ) on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Ei vaadi vuorosuunnittelua, ei kiinteitä kuluja, työajanlaskenta sekunnin tarkkuudella!

REAALIAIKAINEN TIEDONSIIRTO + TYÖNTEKIJÄN TILA REAALIAJASSA

Reaaliaikaisen tiedonsiirron lisäksi näet käyttäjälistasta suoraan työntekijän tilan (vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne.)

 

Video toiminnosta tässä:

Videoohje ERI8 leimauslaite käyttö & toiminnot

Suosittelemme, että ERI8 yhdistetään ERI AIKA PRO PC -ohjelmaan, joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

 

Asennat laitteen ja PC-ohjelman helposti joko itse tai avain käteen -periaatteella etäasennuksen IT-tukemme avulla.

Työajanseurannan järjestelmäpaketti sisältää:

 • ERI8-sormenjälkileimauslaitteen
 • PC-ohjelman
 • Ohjekirjan
 • Laitetakuun
 • 20 kpl RFID tag -avaimenperiä (katso kuva)

ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla Wi-Fi-verkkoyhteydellä. ERI8-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja optiona on RFID-mallin ERI8-RF, jossa leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID-avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön.

Tilamerkinnät kertovat sinulle, missä mennään

Laitteen syykoodit (numeronäppäimet 1-8) kertovat sinulle, missä työntekijäsi milloinkin ovat. Leimauksen yhteydessä valittavat numerot auttavat hallintoa tietämään, kuka on sairaana, lomalla, lounastauolla tai muita yrityksen asioita hoitamassa.

Teknologia leimauslaitteen / kellokorttikoneen takana

ERI8-leimauslaitteen erityisominaisuutena on nopein kaupallisesti saatavilla oleva sormenjälkien tunnistusalgoritmi, jonka suuri erotuskyky sekä korkea kuvanlaatu takaavat optimaalisen sormenjäljen tunnistamisen sekunneissa.
Tiedot esitetään selkeästi 2.8 tuuman TFT-näytöllä, jolta sormenjäljen kuvanlaatu, varmistustulokset jne. ovat helposti seurattavissa. Laitteen ulkoinen TCP/IP-liitäntä on säännösten mukainen ja varmistaa, ettei tiedonsiirtoon terminaalin ja PC:n välillä kulu muutamaa sekuntia kauempaa.

 

TIMEGUARD PRO -työajanseurantaohjelma

PRO -työajanseuranta ohjelma / tuntikirjausjärjestelmä ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta.

PRO 1.0.10 -ohjelmassa on automaattinen ohjelmistopäivitys suoraan PC:llesi, ilman vaivaa ja lisäkuluja!

Lisät ja liukuva työaika

PRO -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua varten.
Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta. ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä tai Wi-Fi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti henkilöstöhallinnon PC-ohjelmaan.
ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

PRO – automaattisesti lasketut lisät:

 • 50 % / 100 % vuorokausi- ja viikkoylityöt
 • Ilta-, yö- ja lauantailisä
 • Arkipyhälisät
 • Sunnuntai 100 %
 • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”). Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA -työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

Miksi sormenjälkitunnistuksella toimiva leimauslaite on paras työkalu työajanseurantaan?

 • Aina valmiina leimaukseen
 • Sitä ei unohdeta, hukata tai varasteta
 • Toisen puolesta leimaus ei onnistu
 • Helppo muistaa – ei vaikeita salasanoja
 • Työaika alkaa sovitussa paikassa
 • Leimaus tapahtuu nopeasti muutamassa sekunnissa
 • Poikkeamat on helppo havaita

Tuntikirjaukset helposti ja tarkasti ilman kk-kuluja!

Vaihtoehdot

ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma sis. 20 RFID tagia, ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma + etäasennus ja koulutus

Vieritä ylös