Työajanseurantajärjestelmä ERI PRO RFID leimauslaite+ohjelma

827.00995.00

ERI-PK-työajanseurantajärjestelmä leimauslaite + työajanseurantaohjelma on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

ERI-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään ERI AIKA PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

Kuvaus

ERI-PRO-RFID työajanseurantajärjestelmä – automatisoi työajanseuranta ja työaikakirjanpito

Tarkka ja helppokäyttöinen työajanseuranta reaali-aikainen tiedonsiirto, PK-yrityksen tarpeisiin, palkkalisät eriteltynä automaattisesti

ERI-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Ei vaadi vuorosuunnittelua, ei kiinteitä kuluja, työajan laskenta sekunnin tarkkuudella!

REAALIAIKAINEN TIEDONSIIRTO + TYÖNTEKIJÄN TILA REAALIAJASSA

Reaaliaikainen tiedonsiirto lisäksi käyttäjälistasta näet suoraan työntekijän tilan ( vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne. )

 

Video toiminnosta tässä:

Videoohje ERI8 leimauslaite käyttö & toiminnot

Suosittelemme että ERI8 yhdistetään ERI AIKA PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

 

 

Laitteen ja PC ohjelman asennat helposti itse tai avain käteen periaattella etäasennuksen IT tuemme avulla.

Työajanseurantajärjestelmä paketti sisältää:

 • ERI8 sormenjälki leimauslaitteen
 • PC ohjelman
 • Ohjekirjan
 • Laitetakuu
 • 20 kpl RFID tag avaimenperiä ( katso kuva )

ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä. ERI8-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja optiona on RFID malli ERI8-RF jossa  leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön.

Tilamerkinnät kertovat sinulle missä mennään

Laitteen syykoodit (numeronäppäimet 1-8) kertovat sinulle, missä työntekijäsi milloinkin ovat. Leimauksen yhteydessä valittavat numerot auttavat hallintoa tietämään, kuka on sairaana, lomalla, lounastauolla tai muita yrityksen asioita hoitamassa.

Teknologia leimauslaitteen / kellokorttikoneen takana

ERI8-leimauslaitteen erityisominaisuutena on nopein kaupallisesti saatavilla oleva sormenjälkien tunnistusalgoritmi, jonka suuri erotuskyky sekä korkea kuvanlaatu takaavat optimaalisen sormenjäljen tunnistamisen sekunneissa.
Tiedot esitetään selkeästi 2.8 tuuman TFT-näytöllä, jolta sormenjäljen kuvanlaatu, varmistustulokset jne., ovat helposti seurattavissa. Laitteen ulkoinen TCP/IP -liitäntä on säännösten mukainen ja varmistaa, ettei tiedonsiirtoon terminaalin ja PC:n välillä kulu muutamaa sekuntia kauempaa.

 

ERI AIKA PRO työajanseurantaohjelma

ERI AIKA -työajanseurantaohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta.

PRO 1.0.10 ohjelmassa on automaattinen ohjelmistopäivitys suoraan PC:llesi, ilman vaivaa ja lisäkuluja!

Lisät ja liukuva työaika

ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua varten
Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta. ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä tai WiFi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti henkilöstöhallinnon PC-ohjelmaan.
ERI AIKA -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

ERI AIKA PRO – automaattisesti lasketut lisät:

 • 50%/100% vuorokausi- ja viikkoylityöt
 • Ilta- yö- ja lauantailisä
 • Arkipyhälisät
 • Sunnuntai 100%
 • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”)Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

Miksi sormenjälki tunnistuksella toimiva leimauslaite on paras työkalu työajanseurantaan?

 • Aina valmiina leimaukseen
 • Sitä ei unohdeta, hukata tai varasteta
 • Toisen puolesta leimaus ei onnistu
 • Helppo muistaa – ei vaikeita salasanoja
 • Työaika alkaa sovitussa paikassa
 • Leimaus nopeasti tapahtuu muutamassa sekunnissa
 • Poikkeamat on helppo havaita
 • EPÄRÖITKÖ? OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS / LISÄTIETOJA

Lisätiedot

Vaihtoehdot

ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma sis. 20 RFID tagia, ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma + etäasennus ja koulutus