• Ale! Kellokorttilaite ERI4 Time AccessTyöajanseurantajärjestelmä Time Access

  Time Access paketti; kellokortti sovellus ja web-ohjelma 0€, ERI4 kellokorttilaite alk 399€

  139.00479.00

  TYÖAJANSEURANTAJÄRJESTELMÄ TIME ACCESS, SEURANTA PUHELIMEN TAI SELAINOHJELMAN KAUTTA, LEIMAUKSET ERI4 KELLOKORTIN KAUTTA! Time Access edut:   Helppo käyttöönotto, lisäämme työntekijät kellokorttilaitteeseen ja ohjelmaan ennen toimitusta Tunteja ja leimauksia ym voi seurata ja muokata puhelimen tai selainohjelman kautta. Työntekijät voivat leimata ERI4 kellokorttilaitteen kautta tai sovelluksen kautta ( sinä päätät)! Helppo, luotettava ja reaali-aikainen seuranta, niin…

 • Työajanseuranta sovellus OnTime WorkTimeTyöajanseuranta puhelimella OnTime WorkTime

  Työajanseuranta puhelimella, OnTime WorkTime työajanseuranta sovellus alk. 2€/hlö.

  0.00

  OnTime WorkTime työajanseuranta sovelluksella työ- ja laskutettavat tunnit täsmää ja kirjaaminen on helppoa!

  Työajanseuranta puhelimella on helppoa ja kätevää. OnTime työajanseuranta sovellus on PK-yrityksille tehty. Lupaamme 100% varmasti että työ helpottuu sekä työntekijälle että hallinnolle.  Sovelluksen kautta voi leimata sekä työtunnit että laskutettavat tunnit ( projekti, asiakas ja tehtävä).

  Sovellusta on kehitetty vuodesta 2018, missiomme on tarjota työkalu, helpottamaan tuntiraportointi ja työaikakirjanpitoa!  Kokeile ilmaiseksi 14 päivää.

 • Ale! työajanseurantajärjestelmä ERI-PKTimeguard Basic Plus, tuntikirjaus ohjelma

  Työajanseurantajärjestelmä Timeguard Basic – Leimauslaite + PC ohjelma

  99.00298.00

  Edullinen työajanseuranta ( työajanseurantajärjestelmä ) Basic.

  NYT KEVÄT KAMPANJA hinnat vielä muutama kpl jäljellä!

  Basic paketti on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja saldoja, yhdistettynä  Timeguard BASIC ohjelmaan näet suoraan leimaukset ja saat automaattisesti työtunti-, työaikapankki- ja ylityökertymät! Tulosta suoraan valmis tuntiraportti! Optiona ERI8 RFID tägillä toimiva leimauslaite likaiseen ympäristöön ( toimitus sisältää 20 tägiä ).

 • Ale! ERI9 kellokorttilaite työajanseurantaanTime Access ERI9 kellokorttilaite

  Työajanseurantajärjestelmä Timeguard PRO kellokortti+ohjelma 0€/kk

  659.00799.00

  PRO-työajanseurantajärjestelmä ( tuntikirjausjärjestelmä ) on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

  PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

End of content

End of content