• Työajanseuranta sovellus OnTime WorkTimeTyöajanseuranta puhelimella OnTime WorkTime

  OnTime WorkTime työajanseuranta sovellus, paras työaika sovellus PK-yrityksille

  0.00

  OnTime WorkTime työajanseuranta sovelluksella työ- ja laskutettavat tunnit täsmää ja kirjaaminen on helppoa!

  Työajanseuranta puhelimella on helppoa ja kätevää. OnTime työajanseuranta sovellus on PK-yrityksille tehty.

  Lupaamme 100%:sen varmasti että työ helpottuu sekä työntekijälle että hallinnolle.

  Sovelluksen kautta voi leimata sekä työtunnit että laskutettavat tunnit ( projekti, asiakas ja tehtävä). Sovellusta on kehitetty vuodesta 2018, missiomme on tarjota työkalu, helpottamaan tuntiraportointia ja työaikakirjanpitoa!  Kokeile ilmaiseksi 14 päivää.

 • Ale! Kellokorttilaite ERI4 Time AccessTyöajanseurantajärjestelmä Time Access

  Time Access paketti; kellokortti sovellus ja web-ohjelma 0€, ERI4 kellokorttilaite alk 399€

  139.00479.00

  TYÖAJANSEURANTAJÄRJESTELMÄ TIME ACCESS, SEURANTA PUHELIMEN TAI SELAINOHJELMAN KAUTTA, LEIMAUKSET ERI4 KELLOKORTIN KAUTTA! Time Access edut:   Helppo käyttöönotto, lisäämme työntekijät kellokorttilaitteeseen ja ohjelmaan ennen toimitusta Tunteja ja leimauksia ym voi seurata ja muokata puhelimen tai selainohjelman kautta. Työntekijät voivat leimata ERI4 kellokorttilaitteen kautta tai sovelluksen kautta ( sinä päätät)! Helppo, luotettava ja reaali-aikainen seuranta, niin…

End of content

End of content

Työjanseuranta Mobiili; OnTime WorkTime on markkinoiden edullisin ja ehkä tehokkain tapa seurata ja kirjata kentällä tapahtuvaa työtä. Sovelluksen kautta voit helposti kirjata sisään eri tehtäviin tai valita asiakas kun aloitat työn. Kun tehtävä on suoritettu voit valita tilakoodin VALMIS / KESKEN ja itse kirjata lisätietokenttään jos työstä on raportoitavaa. OnTime työajanseuranta sovellus on Suomalainen sovellus joka on paitsi helppo käyttää myös todella monipuolinen, voi saman sovelluksen kautta jakaa tehtäviä ja kirjata omia muistiinpanoja tai jakaa muistiinpanot. Päänäkymällä on selkeästi esillä päivän, viikon ja kuukauden tehdyt työtunnit, projektit sivulla on saldo päivän tehdyistä tunneista. Time Access Time Access on kellokorttisovellus, puhelimella voi seurata reaali-aikaisesti leimauksia ja kirjata poissaoloja tai muokata leimauksia. Sovelluksen lisäksi pakettiin kuuluu perinteinen kellokorttilaite avaimenperä- ja sormenjälkitunnistuksella. Ota yhteyttä mikäli mietit mikä olisi teille sopivin ratkaisu.