• Yleinen

  Yleinen (1)

 • Leimauslaitteet - Kellokorttilaitteet

  Leimauslaitteet - Kellokorttilaitteet (7)

 • Palvelut

  Palvelut (2)

 • Tarvikkeet

  Tarvikkeet (1)

 • Työajanseuranta, työaikakirjanpito ohjelmistot

  Työajanseuranta, työaikakirjanpito ohjelmistot (4)

 • Ale!
  ERI7 leimauslaite ( kellokorttilaite ) on helppo, luotettava ja yksinkertainen työajanseurantalaite.ERI7 on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja saada työaikasaldot automaattisesti palkanlaskentaa varten.Kun tähän lisää Timeguard työajanseuranta ohjelmiston työaikakirjanpito on tarkkaa helppoa ja luotettavaa ja säästää paitsi työntekijän ja työnantajan aikaa myös tuhansia euroja vuodessa kun työajan käyttö on tehokasta. Selkeä 4" näyttö, yksinkertainen valikko, muistikapasiteetti 1000 sormenjälkeä ja muistikapasiteetti 100 000 leimausta.
 • ERI8 leimauslaite
   

  ERI8-leimauslaite (kellokorttikone) sormenjälkitunnistimella / SUOSITTELEMME

  ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä. ERI8-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja optiona on RFID malli ERI8-RF jossa  leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön.
 • Basic Plus työaikakirjanpito ohjelma, helppo, kätevä ja nykyaikainen työajanseuranta ohjelma.  
 • Ale!
  ERI AIKA BASIC tuntiraportti 2Timeguard Basic työajanseuranta ohjelma pääsivu

  Timeguard BASIC työajanseuranta ohjelma, PC:lle asennettava ilman kk veloitusta! Helppoa ja kätevää työajanseurantaa, kielet Suomi ja Ruotsi.Timeguard BASIC on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja sinulle riittää työtuntikertymä, työaikapankki ja ylityökertymä!Leimauslaitteeksi tähän työajanseuranta ohjelmaan suosittelemme ERI7Tuntikirjaukset automaattisesti!  
 • Ale!
  BASIC työajanseurantajärjestelmä

  Edullinen työajanseuranta ( työajanseurantajärjestelmä ) Basic.

  Basic paketti on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja saldoja, yhdistettynä  Timeguard BASIC ohjelmaan näet suoraan leimaukset ja saat automaattisesti työtunti-, työaikapankki- ja ylityökertymät! Tulosta suoraan valmis tuntiraportti! Optiona ERI8 RFID tägillä toimiva leimauslaite likaiseen ympäristöön ( toimitus sisältää 20 tägiä ).
 • Asennus ja käyttöönottokoulutus etänä kertaveloituksella, varmistamme että PC ohjelma ja laite toimii ja käyttäjät on päivitetty rekisteriin. Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja asennus- ja käyttöönottopalveluista.
 • Ale!
  Työajanseuranta ohjelmisto työaikakirjanpito ERI AIKA PRO 2
  Työajanseuranta ja työaikakirjanpito helposti ja automaattisesti. Ohjelma huomioi ja erittelee automaattisesti kaikki Suomessa yleisesti Suomessa käytettävät lisät kuten vuorokausi-, viikkoylityö, arkipyhälisä, Kiky-sopimus, lyhennysvapaa ( pekkanen ) jne.
 • Ale!
  työajanseurantajärjestelmä ERI-PK

  PRO-PK-työajanseurantajärjestelmä leimauslaite + työajanseurantaohjelma on edullinen, helppokäyttöinen pakettiratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

  PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun.EI vaadi vuorosuunnittelua, eikä kiinteitä kuluja! Automaattinen ohjelmistopäivitys napin painalluksella uusin ohjelmistoversio ilman lisäkuluja :) Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot PRO ohjelma laskee ja erittelee kaikki palkkalisät automaattisesti yksilöllisten asetusten perusteella. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.
 • Rfid tag työajanseuranta ERI8ERI8 kellokorttilaite, tehokas työajanseuranta

  ERI8-kellokorttilaite sormenjälkitunnistimella + RFID lukijalla

  ERI8-RF kellokorttilaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. ERI8-RF RFID lukija malli sovelutuu erityisesti likaiseen ympäristöön kun tunnistamiseen voi käyttää RFID tägeja tai RFID kortteja. Laitteen tiedonsiirto PC:lle ja esimiehille tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä. ERI8-RF kellokorttilaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja RFID lukija, leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamo- tai teollisuusympäristöön. ERI8 on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. ERI AIKA PRO PC -ohjelma tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

 • Ale!
  Rfid tag työajanseuranta ERI8työajanseurantajärjestelmä ERI-PK

  PRO-PK-työajanseurantajärjestelmä ( tuntikirjausjärjestelmä ) on edullinen, helppokäyttöinen paketti ratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

  PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.
 • Ale!
  Asennus ja käyttöönottokoulutus etänä kertaveloituksella, varmistamme että PC ohjelma ja laite toimii ja käyttäjät on päivitetty rekisteriin. Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja asennus- ja käyttöönottopalveluista.