Työajanseurannan ammattilainen ERI Group Oy Ab

Työajanseuranta nykyaikaan helposti ja ilman kuukausikuluja

ERI Group Oy on pohjalainen perheyritys. Olemme sarjayrittäjä, muita perustamiamme yrityksiä ja tuotteita ovat mm. Suomen Teollisuusvaaka ja Parcelcube varastonhallintajärjestelmä ja vaaka. Missiomme on tarjota PK-yritysten tarpeisiin ja varsinkin budjettiin sopivia työajanseuranta ratkaisuja ja ajan hallintaratkaisuja kustannustehokkaaseen työajaseurantaan.

MISSIO

Suomessa on kymmeniä tuhansia yrityksiä joissa taistellaan tuntilistojen kanssa, mikä on työlästä ja kallista. Olimme yksi niistä. Työajanseuranta paperisilla tuntilistoilla oli meille ja kirjanpitäjälle aikaavievää, välillä jopa tuskallista, eikä markkinoilta löytynyt PK-yrityksen budjettiin sopivaa työajan hallintaohjelmaa. Siksi otimme tehtäväksemme ratkaista ongelman.

KONSEPTI

Konseptimme on yksinkertainen, kevyt kulurakenne, ei kalliita lasipalatseja, ja panostamme ennen kaikkea digitaaliseen näkyvyyteen ja löydettävyyteen, mikä on kustannustehokasta. Työajan seurantaohjelma ERI AIKA on omaa tuotantoamme ja myymme merkittäviä määriä. Siksi voimme tarjota muita edullisemmat hinnat yhdistettynä toimivaan jälkimarkkinointiin

Työmme alkaa tilauksesta ja asiakassuhde vasta alkaa tilauksesta, siksi panostamme jälkimarkkinointiin ja kokonaisvaltaiseen palveluun jossa sinun ja yrityksesi tarpeet on ensi sijassa.