Työajanseurantajärjestelmä PRO leimauslaite+ohjelma

1,144.00 895.00

PRO-PK-työajanseurantajärjestelmä leimauslaite + työajanseurantaohjelma on edullinen, helppokäyttöinen pakettiratkaisu PK yrityksen tarpeisiin.

PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun.

EI vaadi vuorosuunnittelua, eikä kiinteitä kuluja! Automaattinen ohjelmistopäivitys napin painalluksella uusin ohjelmistoversio ilman lisäkuluja 🙂

Suosittelemme että ERI8 yhdistetään  PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot PRO ohjelma laskee ja erittelee kaikki palkkalisät automaattisesti yksilöllisten asetusten perusteella. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

Kuvaus

Timeguard-PRO-työajanseurantajärjestelmä leimauslaite + työajanseurantaohjelma

Edullinen ja käyttäjäystävällinen työajanseuranta reaaliaikaisella tiedonsiirrolla, PK-yrityksen tarpeisiin.

PRO-PK työajanseurantajärjestelmä on käyttäjän kannalta paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja työaikakirjanpitoon.

Suosittelemme että ERI8 yhdistetään PRO PC -ohjelmaan joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.

REAALIAIKAINEN TIEDONSIIRTO + TYÖNTEKIJÄN TILA REAALIAJASSA

Reaaliaikainen tiedonsiirto lisäksi käyttäjälistasta näet suoraan työntekijän tilan ( vihreä pallo = kirjautuneena, keltainen pallo = tauolla jne. ):

Videoesittely:

 

Laitteen ja PC ohjelman asennat helposti itse ohjeiden avulla tai etäasennuksena meidän IT tuen toimesta.

Työajanseurantajärjestelmä paketti sisältää:

 • ERI8 sormenjälki leimauslaitteen
 • PC ohjelman Timeguard PRO
 • Ohjekirjan
 • Laitetakuu

ERI8-leimauslaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. Laitteen tiedonsiirto esimiehille ja palkanmaksuun tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai USB muistitikun avulla, mikäli tarvitset WIFI yhteyttä ota yhteys meihin.

ERI8-leimauslaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja optiona on RFID malli ERI8-RF jossa  leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamoympäristöön.

Tilamerkinnät kertovat sinulle missä mennään

Laitteen syykoodit (numeronäppäimet 1-8) kertovat sinulle, missä työntekijäsi milloinkin ovat. Leimauksen yhteydessä valittavat numerot auttavat hallintoa tietämään, kuka on sairaana, lomalla, lounastauolla tai muita yrityksen asioita hoitamassa.

Teknologia leimauslaitteen / kellokorttikoneen takana

ERI8-leimauslaitteen erityisominaisuutena on nopein kaupallisesti saatavilla oleva sormenjälkien tunnistusalgoritmi, jonka suuri erotuskyky sekä korkea kuvanlaatu takaavat optimaalisen sormenjäljen tunnistamisen sekunneissa.
Tiedot esitetään selkeästi 2.8 tuuman TFT-näytöllä, jolta sormenjäljen kuvanlaatu, varmistustulokset jne., ovat helposti seurattavissa. Laitteen ulkoinen TCP/IP -liitäntä on säännösten mukainen ja varmistaa, ettei tiedonsiirtoon terminaalin ja PC:n välillä kulu muutamaa sekuntia kauempaa.

 

Timeguard PRO -työajanseurantaohjelma

PRO -työajanseurantaohjelma ei jätä mitään arvailujen varaan, ja yksityiskohtainen tieto tehostaa koko työyhteisöä ja parantaa yrityksen kannattavuutta.

Lisät ja liukuva työaika

PRO -työajanseurantaohjelmisto toimittaa tarkat tiedot palkanmaksua varten.
Yksinkertaisuus on valttia. Palkanlaskijat saavat tiedon lomista, ylitöistä tai työajan lyhennysvapaasta samalla hetkellä, kun työntekijä käyttää leimauslaitetta. ERI8-leimauslaitteen datasiirto toimii lähiverkkokaapeliliitännällä tai Wi-Fi-yhteydellä, joiden kautta tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti henkilöstöhallinnon PC-ohjelmaan.
PRO -työajanseurantaohjelmisto laskee automaattisesti yleisimmät ylityölisät ja liukuvan työajan saldon.

PRO työajanseurantajärjestelmä – automaattisesti lasketut lisät:

 • 50 % / 100 % vuorokausi- ja viikkoylityöt
 • Ilta-, yö- ja lauantailisä
 • Arkipyhälisät
 • Sunnuntai 100 %
 • Työajan lyhennysvapaat (niin kutsutut ”pekkaset”). Ohjelmisto toimii PC:llä ja Mac:lla: ERI AIKA -työajanseurantaohjelmistoa voi myös käyttää suoraan palvelimella, mikä on erittäin käytännöllistä, mikäli pääkäyttäjiä on useampia.

Miksi sormenjälkitunnistuksella toimiva leimauslaite on paras työkalu työajanseurantaan?

 • Aina valmiina leimaukseen
 • Sitä ei unohdeta, hukata tai varasteta
 • Toisen puolesta leimaus ei onnistu
 • Helppo muistaa – ei vaikeita salasanoja
 • Työaika alkaa sovitussa paikassa
 • Leimaus tapahtuu nopeasti muutamassa sekunnissa
 • Poikkeamat on helppo havaita

EPÄRÖITKÖ? OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS / LISÄTIETOJA

Lisätiedot

Vaihtoehdot

ERI8 + PRO PC työajanseurantaohjelma, ERI8 + PRO työajanseurantaohjelma + etäasennus ja koulutus