• Basic Plus työaikakirjanpito ohjelma, helppo, kätevä ja nykyaikainen työajanseuranta ohjelma.  
 • Ale!
  ERI AIKA BASIC tuntiraportti 2Timeguard Basic työajanseuranta ohjelma pääsivu

  Timeguard BASIC työajanseuranta ohjelma, PC:lle asennettava ilman kk veloitusta! Helppoa ja kätevää työajanseurantaa, kielet Suomi ja Ruotsi.Timeguard BASIC on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja sinulle riittää työtuntikertymä, työaikapankki ja ylityökertymä!Leimauslaitteeksi tähän työajanseuranta ohjelmaan suosittelemme ERI7Tuntikirjaukset automaattisesti!  
 • Ale!
  BASIC työajanseurantajärjestelmä

  Edullinen työajanseuranta ( työajanseurantajärjestelmä ) Basic.

  Basic paketti on oikea ratkaisu jos haluat pääosin seurata työntekijöiden leimauksia ja saldoja, yhdistettynä  Timeguard BASIC ohjelmaan näet suoraan leimaukset ja saat automaattisesti työtunti-, työaikapankki- ja ylityökertymät! Tulosta suoraan valmis tuntiraportti! Optiona ERI8 RFID tägillä toimiva leimauslaite likaiseen ympäristöön ( toimitus sisältää 20 tägiä ).
 • Ale!
  Työajanseuranta ohjelmisto työaikakirjanpito ERI AIKA PRO 2
  Työajanseuranta ja työaikakirjanpito helposti ja automaattisesti. Ohjelma huomioi ja erittelee automaattisesti kaikki Suomessa yleisesti Suomessa käytettävät lisät kuten vuorokausi-, viikkoylityö, arkipyhälisä, Kiky-sopimus, lyhennysvapaa ( pekkanen ) jne.
 • Rfid tag työajanseuranta ERI8ERI8 kellokorttilaite, tehokas työajanseuranta

  ERI8-kellokorttilaite sormenjälkitunnistimella + RFID lukijalla

  ERI8-RF kellokorttilaite tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ennen kaikkea tehokkaan ratkaisun työajanseurantaan. ERI8-RF RFID lukija malli sovelutuu erityisesti likaiseen ympäristöön kun tunnistamiseen voi käyttää RFID tägeja tai RFID kortteja. Laitteen tiedonsiirto PC:lle ja esimiehille tapahtuu joko IP-kaapelin välityksellä tai langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä. ERI8-RF kellokorttilaitteen perusominaisuutena on sormenjälkitunnistus ja RFID lukija, leimaukseen voidaan käyttää (125 khz) RFID -avaimenperiä tai avainkortteja, jotka sopivat paremmin esimerkiksi korjaamo- tai teollisuusympäristöön. ERI8 on paras vaihtoehto tehokkaaseen työajanhallintaan ja -suunnitteluun. ERI AIKA PRO PC -ohjelma tarjoaa monipuoliset toiminnot ja laskee yli- tai yötyölisät automaattisesti. Lue alta tarkemmat tiedot laitteen ohjelmiston toiminnasta ja sen tarjoamista runsaista mahdollisuuksista.